Du får en fläkt av Italien med denna italienska pastagratäng med ricotta och spenat. Gratinera röran av god bacon och spenat i tomatsås, smakliga fyllda pastakuddar och mosad, len mjukost. Servera till den fräscha salladen och en klick solrospesto.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2011
Innehåller gluten.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: byt fylld pasta mot färska lasagneplattor, uteslut ricottan och varva dem med tomatsåsen.
Gör äggfri: välj äggfri pasta, känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Det här tyckte jag saknade smak. Väldigt tråkig maträtt som jag inte kommer att laga igen.
Cathrin
2022-05-04God och enkel.
Lena
2021-03-10Supergod! Hade broccoli i istället för spenat då vår son är under 1 år, och han älskade den också.
Rebecca
2014-12-10