Bruschetta med lufttorkad skinka

Betyg 3.8 av 5.
38 personer har röstat
8
Bruschetta med lufttorkad skinka

En tjusig förrätt med italienska förtecken, eller en charmig liten rätt på smörgåsbordet. Till bruschetta ska det vara lufttorkad skinka och en röra på solmogna tomater, vitlök, olivolja och balsamvinäger. Och italienskt bröd såklart!

Bruschetta med lufttorkad skinka

Ingredienser

4 portioner
6   solmogna tomater
1   gul lök
1   vitlöksklyfta
1/2 dl  olivolja
2 msk  balsamvinäger
1/2 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
4   kvistar basilika
2 msk  olivolja
4   skivor osötat italienskt bröd (grova skivor)
1   kruka rucolasallad
8   skivor lufttorkad skinka

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
38 personer har röstat

Kommentarer

Fantastiskt gott, kommer att göra om detta till gäster också. Mycket smakrikt

Anna lena

2023-07-23

Perfekt förrätt 👍

Ann

2023-01-04

Såå underbart gott!! Den här ska jag göra flera gånger!! :)

Anneli

2020-08-06

Testa liknande recept

Pizza crudo
Betyg 4.5 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Allt i en form - köttbullar med couscous och fetaost
Betyg 3.4 av 5.
42 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tunnbrödssnittar med skinka
Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Jullandgång
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pastasallad
Betyg 4 av 5.
90 personer har röstat
Under 30 min att tillaga