Inlagda grönsaker och svamp

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Inlagda grönsaker och svamp

Lägg ner fänkål, körsbärstomater eller valfri svamp i en lag och tillsätt sedan till exempel chilifrukt, vitlök samt olika kryddor beroende på vad du lägger in. Låt gärna stå över natten för extra mycket smak på dina inlagda grönsaker och svamp.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Inlagda grönsaker och svamp

Ingredienser

10 portioner

Inlagda tomater

2 askar körsbärstomater (à ca 250 g)
1 1/2 dl risvinäger
1 1/2 dl vatten
1 dl socker
2 vitlöksklyftor
1 halv chilifrukt
2 msk färsk finstrimlad ingefära

Inlagd fänkål

3 fänkål
2 dl vitvinsvinäger
2 dl vatten
1 dl socker
4 stjärnanis
2 chilifrukter

Inlagd svamp

2 msk balsamvinäger
4 msk vitvinsvinäger
1 dl vatten
1/2 dl socker
1 kanelstång
1 msk pepparrot
2 msk tunt strimlad färsk ingefära
ev 1 kryddnejlika
500 g valfri svamp
olja

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Syltade gröna tomater
Betyg 4.3 av 5.35 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kanel- och stjärnanissill
Betyg 4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Five spice
Betyg 4.6 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Chilimarinerad pärllök
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Picklad citron med ingefära, chili och stjärnanis
Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ingefärspicklad kålrot
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad