Inlagd portabello med oliver, persilja och vitlök

0
0
Inlagd portabello med oliver, persilja och vitlök

Smakrikt svamptillbehör som också passar att servera på en buffé är dessa inlagda portabellosvampar. Tillaga svampen i ugnen och låt den därefter dra i en lag med smak av citron, olivolja och oliver. Svampen får mycket smak och passar perfekt att servera med bröd att suga upp den goda oljan med.

Inlagd portabello med oliver, persilja och vitlök

Ingredienser

4 portioner
2 portabellosvampar (à ca 70 g)
2 msk matolja
salt
svartpeppar
2 vitlöksklyftor
1 citron (finrivet skal och 3 msk saft)
2 dl gröna oliver med kärna
1 dl olivolja
1/2 kruka persilja

Till servering

bröd

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1655 KJ / 396 kCal
Fett 34 g
Salt 2 g
Kolhydrater 18 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden