Inlagd portabello med oliver, persilja och vitlök

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Inlagd portabello med oliver, persilja och vitlök

Smakrikt svamptillbehör som också passar att servera på en buffé är dessa inlagda portabellosvampar. Tillaga svampen i ugnen och låt den därefter dra i en lag med smak av citron, olivolja och oliver. Svampen får mycket smak och passar perfekt att servera med bröd att suga upp den goda oljan med.

Inlagd portabello med oliver, persilja och vitlök

Ingredienser

4 portioner
2 portabellosvampar (à ca 70 g)
2 msk matolja
salt
svartpeppar
2 vitlöksklyftor
1 citron (finrivet skal och 3 msk saft)
2 dl gröna oliver med kärna
1 dl olivolja
1/2 kruka persilja

Till servering

bröd

Gör så här

00:20:00
08:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Så himla god som vego svamp fyllning även lägga in som sill superm

    Janita

Näringsvärde per portion

Energi1655 KJ / 396 kCal
Fett34 g
Salt2 g
Kolhydrater18 g
Protein3 g

Testa liknande recept

  • Vegosill på svamp
    Betyg 4.4 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad