Inlagd chili håller fräschheten länge och kan användas till ett mängd olika rätter! Koka ihop chili och paprika med äppelcidervinäger, vatten, socker och salt så har du en fantastisk smaksättare till varmrätter.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2007
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kokar ny omgång nu. Inne på sista burken jag gjorde för 2 år sedan, så förvara svalt så håller det länge!
Jens
2022-02-13Har lagrat dom ett år med lite atemon i, är lika goda.
Dennis
2021-08-05Undrar också hur lång hållbarheten är?
Mathilda
2021-06-27Hej Mathilda! I en väl rengjord burk så håller den minst i ett par veckor, troligtvis även längre än så. Se också till att använda rena redskap när du tar av den inlagda chilin. Det bästa sättet att avgöra hållbarheten för hemgjorda godsaker är alltid att titta, lukta och smaka. 😊 Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-06-28