Ingrids kycklingfilégryta

Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
2
Ingrids kycklingfilégryta

Snabblagat recept på härlig kycklingfilégryta som du serverar med ris. Du gör grytan av kycklingfilé, lök, champinjoner, torkade aprikoser, grädde och mango chutney. Mättande och charmigt!

Ingrids kycklingfilégryta

Ingredienser

4 portioner
4   kycklingfiléer
1   stor gul lök
200 g  champinjoner
10   torkade aprikoser
smör och olivolja till stekning
2 dl  vatten
2 1/2 dl  matlagningsgrädde
1/2 dl  mango chutney
1   hönsbuljongtärning
maizenaredning
1/2 tsk  salt att smaka av med
2 krm  peppar att smaka av med

För alla

Rätten är fri från gluten men innehåller laktos och mjölk.
Gör laktosfri: använd laktosfri matgrädde och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre- eller sojabaserad gräddprodukt. Använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Smaken var det inget fel på........men det ser färglöst och lite trist ut, en sallad med tomat, rödlök och lite paprika, och vips.......en helt UNDERBAR rätt.Väl värd att prova, jag kommer att göra den många gånger till.

Lena

2008-10-26

Enkel och ändå så festlig. Lättlagade och helt superb i samken. Vill varmt rekommendera detta recept!

Elisabeth

2008-10-20

Testa liknande recept

Kycklingbröst med pikanta champinjoner
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rysk fisk- och rödbetsgryta
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklinglever med fullkornsbulgur
Betyg 4.1 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxpanna
Betyg 3.3 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Soyakryddad kycklinggryta med paprika och champinjoner
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Parmalindad oxfilé med svampkräm och balsamvinägersås
Betyg 4.4 av 5.
90 personer har röstat
Under 60 min att tillaga