Denna snabba, matiga laxsallad består av mycket smak och grönsaker. Currydressingen förhöjer smaken i den här fräscha salladen. Servera din krispiga sallad med varm mangochutneylax direkt tillsammans med dressingen.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2002
Laxsallad med currydressing är fri från gluten och ägg, men dressingen innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: Byt ut crème fraichedressingen mot en vinägrettsås och smaksätt den med curry.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mitra
2020-08-07Det står att man gör allt under tiden laxen står i ugnen. Laxen skall vara i ugnen bara i en minut!!! Hur ska man hinna med allt under en minut?
Redaktionen ICAse
2020-08-13Hej Mitra! Haha! Ja, så snabb är nog inte ens en mästerkock! 😉 Vi har nu ändrat texten i ingressen för att ge lite mer marginal i matlagningen! Hoppas att du gillar salladen! Hälsningar Elina
Christian
2017-04-24Very good and usefull information thanks