Ingelas crêpes med stenbitsrom

Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Ingelas crêpes med stenbitsrom

Ingelas crêpes med stenbitsrom är utsökta crêpes med en läcker fyllning av röd stenbitsrom, crème fraiche, schalottenlök och finhackad vitlök. Dessa lyxiga crêpes tillagar du på lite drygt 20 minuter.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2005

Ingelas crêpes med stenbitsrom

Ingredienser

4 portioner
4 crêpes (se länk under steg 2)
gärna lite rökt hackad skinka
riven ost

Fyllning

2 dl crème fraiche
1 msk persillade krydda
1 skalad och hackad schalottenlök
1 skalad och finhackad vitlök
1 burk stenbitsrom (à 50 g)

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Gott i gott gott

Jan

2021-05-07

Jag är lite fundersam över hur mycket creme fraiche man ska ta, det står inget om detta, är det 2 dl? För övrigt inget att säga, rätten är god

Maily

2008-05-23

Detta var gott speciellt röran, vilken nästan var godare kall och passar alldeles utmärkt till t.ex. bakad potatis

Pia

2005-09-28

Testa liknande recept

Langos med vitlökssås
Betyg 4.1 av 5.118 personer har röstat
Receptet har 19 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Apelsincrêpes med mandeltäcke och vaniljglass
Betyg 3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Romsås med röd stenbitsrom
Betyg 3.9 av 5.86 personer har röstat
Receptet har 12 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Crêpes med stuvad svamp
Betyg 3.1 av 5.107 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade chips
Betyg 4.1 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Varma julsmaker på burk
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad