Ingelas crêpes med stenbitsrom
Ingelas crêpes med stenbitsrom är utsökta crêpes med en läcker fyllning av röd stenbitsrom, crème fraiche, schalottenlök och finhackad vitlök. Dessa lyxiga crêpes tillagar du på lite drygt 20 minuter.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2005
Ingredienser
4 portioner
4 crêpes (se länk under steg 2)
gärna lite rökt hackad skinka
riven ost
Fyllning
2 dl crème fraiche
1 msk persillade krydda
1 skalad och hackad schalottenlök
1 skalad och finhackad vitlök
1 burk stenbitsrom (à 50 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gott i gott gott
Jan
2021-05-07Jag är lite fundersam över hur mycket creme fraiche man ska ta, det står inget om detta, är det 2 dl? För övrigt inget att säga, rätten är god
Maily
2008-05-23Detta var gott speciellt röran, vilken nästan var godare kall och passar alldeles utmärkt till t.ex. bakad potatis
Pia
2005-09-28