Ingelas crêpes med stenbitsrom

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
3
Ingelas crêpes med stenbitsrom

Ingelas crêpes med stenbitsrom är utsökta crêpes med en läcker fyllning av röd stenbitsrom, crème fraiche, schalottenlök och finhackad vitlök. Dessa lyxiga crêpes tillagar du på lite drygt 20 minuter.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2005

Ingelas crêpes med stenbitsrom

Ingredienser

4 portioner
4 crêpes (se länk under steg 2)
gärna lite rökt hackad skinka
riven ost

Fyllning

2 dl crème fraiche
1 msk persillade krydda
1 skalad och hackad schalottenlök
1 skalad och finhackad vitlök
1 burk stenbitsrom (à 50 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Gott i gott gott

Jan

2021-05-07

Jag är lite fundersam över hur mycket creme fraiche man ska ta, det står inget om detta, är det 2 dl? För övrigt inget att säga, rätten är god

Maily

2008-05-23

Detta var gott speciellt röran, vilken nästan var godare kall och passar alldeles utmärkt till t.ex. bakad potatis

Pia

2005-09-28

Testa liknande recept

Apelsincrêpes med mandeltäcke och vaniljglass
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Langos med vitlökssås
Betyg 4.1 av 5.
118 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Romsås med röd stenbitsrom
Betyg 3.9 av 5.
83 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crêpes med stuvad svamp
Betyg 3.1 av 5.
106 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig fisksoppa med potatis
Betyg 3.9 av 5.
60 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Raggmunkar i våffeljärn
Betyg 4.5 av 5.
42 personer har röstat
Under 45 min att tillaga