Spenatcrêpes med skinka och svamp
Fyllda spenatpannkakor, eller crêpes, med rökt skinka, champinjoner och ost går helt enkelt inte att misslyckas med! Spenatcrêpes med skinka och svamp är en otroligt god och elegant rätt med underbara smaker som serveras med krispig salladsmix. Låt er väl smaka!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2013
Ingredienser
4 portioner
65 g babyspenat
4 1/2 dl mjölk (gärna 3 %)
1/2 dl vatten
3 ägg
2 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
250 g champinjoner
1 msk olja
240 g rökt skinka
1/2 tsk timjan
3 msk smör eller margarin
4 dl riven ost
65 g salladsmix
1 msk rödvinsvinäger
1 msk olivolja
salt
svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2559 KJ / 611 kCal
Fett34.3 g
Kolhydrater34.7 g
Protein40 g
Kommentar
Kombinationerna av ingridiesarna var riktigt bra.! Däremot blev det v ä l d i g t vattnigt. Kan omöjligen vara korrekt! Jag fick sila bort en hel del av vätskan innan jag fyllde crepsen. 2017-10-28 mailade jag ICA och ifrågasatte receptet. I skrivande stund har jag inte smakat på crepsen...
Anders
2017-10-28Hej Anders! Använde du möjligen fryst svamp och inte stekte ur vätskan ordentligt? Annars vet vi inte riktigt hur det kan bli så. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-10-31