Ingefärssirap

Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
1
Ingefärssirap

Det är busenkelt att göra egen pannkakssirap! Ta vatten och socker, här rårörsocker, koka upp och koka ihop till en söt, trögflytande sirap att ringla över pannkakorna, men även frukostfilen eller dessertosten. Färsk ingefära i koket gör sirapen extra god!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2015

Ingefärssirap

Ingredienser

2 dl
3 cm färsk ingefära
1 dl vatten
1 dl rårörsocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat

Kommentar

Kalasbra!

Ann-catrin

2020-11-28

Näringsvärde per dl

Näringberäkningen är på hela ingefärssirapen.
Energi1472 KJ / 352 kCal
Fett0.1 g
Salt0.04 g
Kolhydrater86 g
Protein0.3 g

Testa liknande recept

Hemgjord senap med smak av ingefära och kardemumma
Betyg 4.7 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smördegskex med lingon och grädde
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Melon- och ingefärslassi
Betyg 3.1 av 5.
20 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Äppelchutney
Betyg 4.5 av 5.
90 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Banan- och chokladpannkaka med ingefära
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kryddig moccamousse med hackad choklad
Betyg 3.2 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga