Bananpannkaka med choklad är en drömefterrätt som plättlätt kan tillagas laktos- och mjölkproteinfria. Stek de små pannkakorna i kokosolja så förstärks den exotiska smaken och känslan av att du sitter och äter vid ett bambubord under en palm. Servera bananpannkakorna med det du gillar bäst; färska bär, glass eller vanlig vispad grädde.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölk eller nötdryck och byt smör mot laktosfritt smör eller kokosolja. Välj lönnsirap eller laktosfri grädde att servera till.
Gör mjölkproteinfri: välj nötdryck eller annan mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj kokosolja eller annat mjölkproteinfritt matfett. Välj lönnsirap eller mjölkproteinfri vispbar ersättningsprodukt att servera till.
Näringsvärdet är beräknat exklusive tillbehören.
Kommentarer