Banan- och chokladpannkaka med ingefära

Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
1
Banan- och chokladpannkaka med ingefära

Bananpannkaka med choklad är en drömefterrätt som plättlätt kan tillagas laktos- och mjölkproteinfria. Stek de små pannkakorna i kokosolja så förstärks den exotiska smaken och känslan av att du sitter och äter vid ett bambubord under en palm. Servera bananpannkakorna med det du gillar bäst; färska bär, glass eller vanlig vispad grädde.

Banan- och chokladpannkaka med ingefära

Ingredienser

4 portioner
2 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 msk kakao
2 tsk mald ingefära
2 bananer
2 dl mjölk eller nötdryck
1 ägg
1/2 dl rårörsocker
ca 3 msk kokosolja eller smör

Till servering

grädde
florsocker eller lönnsirap

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentar

Känns som att ni glömde ett steg i instruktionerna mellan blanda och stek 😅

Oskar

2024-01-07

Hej Oskar! Ja det får vi verkligen hålla med om. Nu är receptet uppdaterat, stort tack för din hjälp. Hoppas du ändå lyckades med dina pannkakor. Hälsningar Harriet

Redaktionen

2024-01-08

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat exklusive tillbehören.
Energi1539 KJ / 368 kCal
Fett13 g
Salt0.73 g
Kolhydrater53 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Black bean chiabrownie
Betyg 3.7 av 5.
356 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Banana split i filodegskorg
Betyg 3.1 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Veganska bananpannkakor
Betyg 4.5 av 5.
149 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bananpannkakor med bovete
Betyg 3.4 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lyxig pannkaka till efterrätt
Betyg 4.5 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chokladsås som stelnar
Betyg 4.4 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga