Banan- och chokladpannkaka med ingefära
Bananpannkaka med choklad är en drömefterrätt som plättlätt kan tillagas laktos- och mjölkproteinfria. Stek de små pannkakorna i kokosolja så förstärks den exotiska smaken och känslan av att du sitter och äter vid ett bambubord under en palm. Servera bananpannkakorna med det du gillar bäst; färska bär, glass eller vanlig vispad grädde.
Ingredienser
Till servering
För alla
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölk eller nötdryck och byt smör mot laktosfritt smör eller kokosolja. Välj lönnsirap eller laktosfri grädde att servera till.
Gör mjölkproteinfri: välj nötdryck eller annan mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj kokosolja eller annat mjölkproteinfritt matfett. Välj lönnsirap eller mjölkproteinfri vispbar ersättningsprodukt att servera till.
Näringsvärdet är beräknat exklusive tillbehören.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Kommentar
Känns som att ni glömde ett steg i instruktionerna mellan blanda och stek 😅
Oskar
2024-01-07Hej Oskar! Ja det får vi verkligen hålla med om. Nu är receptet uppdaterat, stort tack för din hjälp. Hoppas du ändå lyckades med dina pannkakor. Hälsningar Harriet
Redaktionen
2024-01-08