Ingefärssirap

Betyg 5 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Ingefärssirap

Det är busenkelt att göra egen pannkakssirap! Ta vatten och socker, här rårörsocker, koka upp och koka ihop till en söt, trögflytande sirap att ringla över pannkakorna, men även frukostfilen eller dessertosten. Färsk ingefära i koket gör sirapen extra god!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2015

Ingefärssirap

Ingredienser

2 dl
3 cm färsk ingefära
1 dl vatten
1 dl rårörsocker

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Kalasbra!

    Ann-catrin

Näringsvärde per dl

Näringberäkningen är på hela ingefärssirapen.
Energi1472 KJ / 352 kCal
Fett0.1 g
Salt0.04 g
Kolhydrater86 g
Protein0.3 g

Testa liknande recept

  • Melon- och ingefärslassi
    Betyg 3.1 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Äppelchutney
    Betyg 4.5 av 5.104 personer har röstat
    Receptet har 56 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kryddig moccamousse med hackad choklad
    Betyg 3.2 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad