Fyllda tomater och gurkstubbar

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Fyllda tomater och gurkstubbar

På 60-talet skulle det vara lättsamt att umgås och även mingelmaten skulle vara lätt att göra. Ett enkelt knep var att halvera och fylla grönsaker som till exempel tomater och gurkor. Med till exempel ädelost, majonnäs och krabba trollar du enkelt ihop dessa enkla, färgglada tilltugg.

Fyllda tomater och gurkstubbar

Ingredienser

4 portioner

Tomater

4   tomater
170 g  salladskrabba
1 dl  majonnäs
1 dl  gröna ärtor
dill

Gurkor

1   gurka
100 g  roquefortost
1 dl  majonnäs
1   röd paprika
persilja

Till servering

endive

För alla

Läs noga innehållet på salladskrabban och på majonnäsen.
Innehåller laktos och mjölkprotein. Fri från gluten.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Endivsallad med ost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Endivesallad, glaserade valnötter och ost
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatisbröd
Betyg 4.6 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Räkcocktail
Betyg 4.3 av 5.
49 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Coeur de filét Provencale
Betyg 4.5 av 5.
66 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blodpudding
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga