Fyllda tomater och gurkstubbar

1
0
Fyllda tomater och gurkstubbar

På 60-talet skulle det vara lättsamt att umgås och även mingelmaten skulle vara lätt att göra. Ett enkelt knep var att halvera och fylla grönsaker som till exempel tomater och gurkor. Med till exempel ädelost, majonnäs och krabba trollar du enkelt ihop dessa enkla, färgglada tilltugg.

Skriv ut
Fyllda tomater och gurkstubbar

Ingredienser

4 portioner

Tomater

4
tomater
170 g
salladskrabba
1 dl
majonnäs
1 dl
gröna ärtor
-
dill

Gurkor

1
gurka
100 g
roquefortost
1 dl
majonnäs
1
röd paprika
-
persilja

Till servering

endive

För alla

Läs noga innehållet på salladskrabban och på majonnäsen.
Innehåller laktos och mjölkprotein. Fri från gluten.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Testa liknande recept