Fyllda tomater och gurkstubbar

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fyllda tomater och gurkstubbar

På 60-talet skulle det vara lättsamt att umgås och även mingelmaten skulle vara lätt att göra. Ett enkelt knep var att halvera och fylla grönsaker som till exempel tomater och gurkor. Med till exempel ädelost, majonnäs och krabba trollar du enkelt ihop dessa enkla, färgglada tilltugg.

Fyllda tomater och gurkstubbar

Ingredienser

4 portioner

Tomater

4 tomater
170 g salladskrabba
1 dl majonnäs
1 dl gröna ärtor
dill

Gurkor

1 gurka
100 g roquefortost
1 dl majonnäs
1 röd paprika
persilja

Till servering

endive

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Endivsallad med ost
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Endivesallad, glaserade valnötter och ost
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Räkcocktail - världens godaste
Betyg 4.3 av 5.53 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Potatisbröd
Betyg 4.6 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Coeur de filét Provencale
Betyg 4.5 av 5.70 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Avokado på flera sätt
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad