En superenkel höstpasta som är perfekt att laga när tiden är knapp och middagsgästerna är hungriga. De krispiga sockerärterna, orangea morotskivorna och den salta bogfläsken får puttra i en krämig gräddsås och blandas ihop med pastan innan servering. Garnera med gräslöksströssel ät er mätta.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
46 2016
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd grädde och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde och mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Annika
2016-11-20Besvikelse!
Rosita
2016-11-14Överraskande gott!