Höstpasta med senap och persilja

Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
1
Höstpasta med senap och persilja

En värmande god pasta med fläsk, ärtorna haricots verts och morötter. Får höstig smak med hackad persilja och en klick senap i grädden. Krämigt och smakrikt!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2013

Höstpasta med senap och persilja

Ingredienser

4 portioner
4   port pasta, gärna penne
150 g  haricots verts (bönor)
1   rödlök
2   morötter
ca 300 g  rimmat bogfläsk
1 tsk  olja
2 1/2 dl  matlagningsgrädde
1/2   kruka persilja
1 msk  senap
salt och peppar

För alla

Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, ris- eller sojaalternativ.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Jättegott! Använde vanligt stekfläsk, minst lika gott! Använder inte matlagningsgrädde (onödiga tillsatser!) utan blandade vanlig grädde och mjölk istället. Fryst persilja gick lika bra det med! :-)

Lena

2013-11-12

Näringsvärde per portion

Energi2245 KJ / 537 kCal
Fett19.4 g
Kolhydrater56.6 g
Protein30.7 g

Testa liknande recept

Penne med skink- och tomatsås och haricots verts
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Haricots verts med citron och vitlök
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vitlöksstekta vaxbönor
Betyg 4.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Haricots verts och bearnaisessås på korv med bröd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färska haricots verts i senapsmajo
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kycklingköttbullar med kall sås och haricots verts
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga