Höstpasta med senap och persilja

Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
1
Höstpasta med senap och persilja

En värmande god pasta med fläsk, ärtorna haricots verts och morötter. Får höstig smak med hackad persilja och en klick senap i grädden. Krämigt och smakrikt!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2013

Höstpasta med senap och persilja

Ingredienser

4 portioner
4 port pasta, gärna penne
150 g haricots verts (bönor)
1 rödlök
2 morötter
ca 300 g rimmat bogfläsk
1 tsk olja
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1/2 kruka persilja
1 msk senap
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Jättegott! Använde vanligt stekfläsk, minst lika gott! Använder inte matlagningsgrädde (onödiga tillsatser!) utan blandade vanlig grädde och mjölk istället. Fryst persilja gick lika bra det med! :-)

Lena

2013-11-12

Näringsvärde per portion

Energi2245 KJ / 537 kCal
Fett19.4 g
Kolhydrater56.6 g
Protein30.7 g

Testa liknande recept

Haricots verts med citron och vitlök
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färska haricots verts i senapsmajo
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tonfisksallad med matvete & oliver
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vitlöksstekta haricots verts med ingefära och mandel
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Penne med skink- och tomatsås och haricots verts
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Salsicciakorv i tomatsås
Betyg 2.7 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga