Höstpasta med senap och persilja
En värmande god pasta med fläsk, ärtorna haricots verts och morötter. Får höstig smak med hackad persilja och en klick senap i grädden. Krämigt och smakrikt!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2013
Ingredienser
4 portioner
4 port pasta, gärna penne
150 g haricots verts (bönor)
1 rödlök
2 morötter
ca 300 g rimmat bogfläsk
1 tsk olja
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1/2 kruka persilja
1 msk senap
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2245 KJ / 537 kCal
Fett19.4 g
Kolhydrater56.6 g
Protein30.7 g
Kommentar
Jättegott! Använde vanligt stekfläsk, minst lika gott! Använder inte matlagningsgrädde (onödiga tillsatser!) utan blandade vanlig grädde och mjölk istället. Fryst persilja gick lika bra det med! :-)
Lena
2013-11-12