Honungsglacerade rotfrukter

Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Honungsglacerade rotfrukter

Honungsglacerade rotfrukter är ett perfekt alternativ till den vanliga potatisen. Rotfrukter som morötter, palsternackor, rotselleri och kålrötter skärs i grova bitar och ugnsrostas med ringlad honung och persilja över sig.

Honungsglacerade rotfrukter

Ingredienser

4 portioner
3 morötter
2 palsternackor
ca 150 g rotselleri
8 schalottenlökar
ca 300 g kålrot
2 msk olivolja
2 msk flytande honung
gourmetsalt
persilja
nymalen svartpeppar

Gör så här

00:20:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • jag wokade bara morötter, gul- röd- o grön paprika och auberigin i honung. fick skitbra kommentarer på festen om just rotfrukterna. jag skar dom tunnt för att inte behöva woka dom för länge.

    Andreas

Testa liknande recept

  • Rotfruktsmos
    Betyg 4.6 av 5.30 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rotfruktsstomp
    Betyg 4.3 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Att koka oxbringa
    Betyg 4.5 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kokoscurry med rotfrukter
    Betyg 3.2 av 5.114 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rostade rotfruktstorn med örtsalsa
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad