Att koka oxbringa

Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
1
Att koka oxbringa

Med hjälp av detta fullständiga och enkla recept lär du dig snabbt hur du kokar en perfekt oxbringa. Till oxbringan behöver du förutom köttet även rotselleri, morötter, purjolök och kålrot.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2000

Att koka oxbringa

Ingredienser

2 1/2 kg
2 1/2 kg  oxbringa
4   morötter
400 g  purjolök
2   gula lökar
400 g  rotselleri
300 g  kålrot
20   vitpepparkorn

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Innertemperatur??

Peter

2020-12-23

Testa liknande recept

Bräckt oxbringa med rotfrukter och örtcrème
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rotmos
Betyg 4.5 av 5.
238 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Oxbringa med rotfrukter i asiatisk buljong
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stekt falukorv med rotmos och picklad blomkål
Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rimmad oxbringa med rotfrukter och persiljesås
Betyg 3.2 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kokt oxbringa med mandelpotatis och rotfrukter
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga