Att tillaga anka kan vara lite klurigt, men vi hoppas att detta recept ska hjälpa dig till en fullpoängare! Efter att köttet steks så tillagas det färdigt i ugn. Ett underbart tillbehör är de små söta bellaverdeträden, som fått stekas och smaksättas av hoisinsås. Sesamfrön på toppen tillför en härlig nötighet!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2020
Kontrollera noga innehållet i såsen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jag tyckte såsen tog över hela rätten. Inte gott
Cecilia
2021-04-25Jättegod, men... tycker man om anksmaken ska man genomteka den då blir det mycket godare.
Sandra
2020-09-27Det är varken salt eller peppar i receptet men jag både saltade och pepprade ankköttet innan jag färdigställde i ugnen. Nästa gång tillsätter jag även fler grönsaker.
Margareta
2020-04-18Tack Margareta, du har helt rätt. Klart man ska salta och peppra. Vi har nu uppdaterat receptet. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-04-30