Stekt ankbröst med rödkål från Danmark

Betyg 3.4 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Stekt ankbröst med rödkål från Danmark

Ljuvlig fågelrätt med uppfriskande rödkål- och äppelsallad. Servera det smörstekta ankbröstet med kokta potatisar, rödkål och gelé. De danska smakerna passar lika utmärkt till julbordet som till veckomiddagen!

Stekt ankbröst med rödkål från Danmark

Ingredienser

8 portioner
1200 g ankbröst (1200 g motsvarar 2-3 ankbröst)
2 msk smör eller margarin
2 tsk salt
1/2 tsk grovmald svartpeppar

Rödkål

1 kg rödkål
2 äpplen
2 msk smör eller margarin
2 dl vatten
1 dl socker
1 dl rödvinsvinäger
1 1/2 tsk salt
1 dl russin

Gör så här

00:30:00
00:06:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.20 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ankbröst med rödkål
Betyg 2.7 av 5.106 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Stekt ankbröst
Betyg 2.7 av 5.141 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad anka med bondbönor
Betyg 2.7 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hoisinanka med bellaverde
Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Anka Provencale med råstekt potatis
Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ankbröst och kålsallad med apelsin
Betyg 4.4 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad