Ge laxen en vacker uppsyn och suverän smak genom att panera filén med hoisinsås och knapriga sesamfrön. Med färsk pasta, en limeklyfta och broccoli till har du en fantastisk middag.
Ingredienser
4 portioner
4 laxkotletter (à 150 g)
salt och peppar
1 dl hoisinsås (på flaska)
2 msk sesamfrön
Till servering
1 limefrukt till garnering
färsk pasta
broccoli
Gör så här
I näringsberäkningen ingår de föreslagna tillbehören.
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 2.7 av 5.
77 personer har röstat
1 st
Kommentar
Om man inte har Hoisinsås.. kan man ta Oyster Sauce istället.. Godare med det tyckte jag!
Kommentar
Om man inte har Hoisinsås.. kan man ta Oyster Sauce istället.. Godare med det tyckte jag!
Manisha
2004-03-10