Högrevskärna med matvetesallad och ajvar

Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
0
Högrevskärna med matvetesallad och ajvar

Mör högrevskärna med matvetesallad, ajvar och finstjälkig broccoli. Matveten får grön touche av tomat, späd spenat och råstekt broccoli. Och kryddig i smaken blir både högrev och matvetesallad med ajvardressing på toppen.

Högrevskärna med matvetesallad och ajvar

Ingredienser

4 portioner
4 port matvete
200 g bellaverde
2 msk olivolja
salt
svartpeppar
250 g körsbärstomater
65 g babyspenat
ca 600 g högrevskärna
2 msk smör eller margarin
1 dl ajvar relish
2 dl matlagningsyoghurt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2408 KJ / 576 kCal
Fett29.7 g
Kolhydrater35.3 g
Protein38.7 g

Testa liknande recept

Matvetesallad med lamm, apelsin och avokado
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfisksallad med matvete & oliver
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Smörfräst matvete med spenat
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt halloumi med grynsallad och myntafil
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Köttbullar i tomatsås med matvete
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matveteotto med riven ost
Betyg 2.7 av 5.
59 personer har röstat
Under 45 min att tillaga