Varma hjortron
![Varma hjortron](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_18123/cf_259/varma_hjortron.jpg)
Hjortron, det norrländska guldet. Värm de syrliga bären i en gryta med socker och servera varmt med en saftig saffranspudding och honungsnötter. En makalös smak av Norrland.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009
![Varma hjortron](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_18123/cf_259/varma_hjortron.jpg)
Ingredienser
6 portioner
1 paket frysta hjortron (à 250 g)
1 dl socker
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Tips
Vinner på att lagas en dag i förväg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer