Hickorykokt pepparbringa

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Hickorykokt pepparbringa

Oxbringan får under några timmar suga åt sig den härliga smaken från hickorysås, lök och morötter innan den täcks med ett lager av olika sorters peppar. En riktigt läcker rätt att bjuda ett större sällskap på.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1997

Hickorykokt pepparbringa

Ingredienser

10 portioner
2 kg nätad, rimmad oxbringa
ev 1 dl hickory liquid smoke
2 gula lökar skurna i skivor
2 morötter skurna i skivor
2 lagerblad
5 vitpepparkorn

Peppartäcke

2 msk pepparmix
2 dl ströbröd
1 dl socker
2 äggulor

Gör så här

03:00:00
00:40:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rostade kycklingben i gochujangsås
Betyg 3.2 av 5.97 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rökig Rimlag
Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rimmad oxbringa med jordärtskockor
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Barbecue-glaze
Betyg 2.7 av 5.61 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Oxbringa med rödlökskompott
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Het chilikorv
Betyg 1.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad