Hickorykokt pepparbringa

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Hickorykokt pepparbringa

Oxbringan får under några timmar suga åt sig den härliga smaken från hickorysås, lök och morötter innan den täcks med ett lager av olika sorters peppar. En riktigt läcker rätt att bjuda ett större sällskap på.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1997

Hickorykokt pepparbringa

Ingredienser

10 portioner
2 kg nätad, rimmad oxbringa
ev 1 dl hickory liquid smoke
2 gula lökar skurna i skivor
2 morötter skurna i skivor
2 lagerblad
5 vitpepparkorn

Peppartäcke

2 msk pepparmix
2 dl ströbröd
1 dl socker
2 äggulor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rökig Rimlag
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rostade kycklingben i gochujangsås
Betyg 3.2 av 5.
97 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Barbecue-glaze
Betyg 2.7 av 5.
61 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomat- och ingefärsglaze
Betyg 3.1 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rimmad oxbringa med jordärtskockor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Texas Smoke-glaze
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga