Bönragu

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Bönragu

En smarrig bönragu där lök, vitlök, tomater och mungbönorna får puttra tillsammans med timjan, persilja och buljong - en väldigt fräsch smakkombination. Kidneybönorna tillsätts mot slutet och bryter av lite.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1997

Bönragu

Ingredienser

10 portioner
500 g  okokta kidneybönor
500 g  okokta mungbönor
2   gula lökar
2   vitlöksklyftor
4   tomater
margarin eller flott
1 tsk  torkad timjan
1 dl  hackad persilja
2   buljongtärningar
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Spansk böncrème
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bönor med sting
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bönsallad med pinjenötter
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sallad med kidneybönor, selleri och fetaost
Betyg 4.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kidneybönbiffar med jalapeño och majsyoghurt
Betyg 3.4 av 5.
30 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färgglad bönsallad
Betyg 3.9 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga