Heta potatisbullar med bönsalsa

Har du kokt potatis över? Då är dessa frasiga potatisbullar perfekta att slänga ihop. Snabbt, smidigt och smart resttänk i matlagningen! En syrlig bönsalsa blir ett gott tillbehör till. Garnera med lite mynta för en fräsch touch.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2015

Ingredienser
Bönsalsa
För alla
Fri från laktos och mjölkprotein, men kontrollera innehållet i panko/ströbröd.
Gör glutenfri: Välj panko som är glutenfritt eller glutenfritt ströbröd eller Pofiber.
Fri från mjölkprotein men kontrollera innehållet i panko/ströbröd.
Innehåller ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Det var svårt att steka, moset var kladdigt och ströbrödet som ramlade av brändes vid.
Anna maya
2021-10-03Smeten var så kladdig att jag fick klicka den direkt i pannan och inte kunde doppa i panko men gott ändå! Synd att missa krispet dock
Johanna
2020-03-16Detta ska jag laga till
Lars
2015-03-25