Vild cowboygryta

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
0
Vild cowboygryta

Vild cowboygryta är en kryddstark och färgrik gryta på rådjurskött som du tillagar på en timme. Härliga kryddor som spansk peppar, vitlök och paprika gör denna rätt till en given succé. Inmundiga den förslagsvis med bröd eller ris.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2006

Vild cowboygryta

Ingredienser

4 portioner
400 g grytbitar av rådjur
smör eller olja till stekning
1 gul lök
4 vitlöksklyftor
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar) 1 chili kan bytas mot 1/2 msk sambal oelek
3 dl viltbuljong (fond + vatten)
3 små paprikor (olika färger)
2 tomater
10 cm purjolök
1 burk svarta bönor (à 400 g)
1 burk vita bönor
1/2 msk majsstärkelse (majsstärkelse)
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1340 KJ / 320 kCal
Fett2 g

Testa liknande recept

Barbequekyckling med potatisstavar och hot beans
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Citronmarinerade svarta bönor
Betyg 4.6 av 5.
98 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Svarta bönor
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Refried beans – Svart bönröra
Betyg 4.6 av 5.
36 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pasta med bönor och selleri
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tex mex dinner
Betyg 2.8 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga