Het skaldjurssås med persilje- och vitlökspapardelle

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Het skaldjurssås med persilje- och vitlökspapardelle

Upp med handen ni som alltid beställer pasta med skaldjur ute på italiensk restaurang! Detta recept är verkligen något du vill spara på, då det innehåller härlig smaksatt papardelle, skaldjur, krispiga grönsaker och en krämighet från crème fraichen. Mums!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2019

Het skaldjurssås med persilje- och vitlökspapardelle

Ingredienser

2 portioner
250 g  färsk pasta (gärna persilje- och vitlökspappardelle)
200 g  bellaverde (broccoli)
150 g  sockerärtor
350 g  fryst skaldjursmix
1 msk  olja
2 dl  crème fraiche med paprika & chili
65 g  rucola

För alla

Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2518 KJ / 592 kCal
Fett24 g
Salt4 g
Kolhydrater48 g
Protein46 g

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Krämig tacopaj
Betyg 3.7 av 5.
462 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kyckling- och paprikagryta med rostad potatis
Betyg 4.3 av 5.
43 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med minutbiff i tomatsås och basilika
Betyg 3.6 av 5.
76 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklinggryta med potatis och broccoli
Betyg 4.3 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mangomousse
Betyg 4.4 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mangobröd
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga