Het skaldjurssås med persilje- och vitlökspapardelle

2
0
Het skaldjurssås med persilje- och vitlökspapardelle

Upp med handen ni som alltid beställer pasta med skaldjur ute på italiensk restaurang! Detta recept är verkligen något du vill spara på, då det innehåller härlig smaksatt papardelle, skaldjur, krispiga grönsaker och en krämighet från crème fraichen. Mums!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2019

Het skaldjurssås med persilje- och vitlökspapardelle

Ingredienser

2 portioner
250 g
färsk pasta (gärna persilje- och vitlökspappardelle)
200 g
bellaverde (broccoli)
150 g
sockerärtor
350 g
fryst skaldjursmix
1 msk
olja
2 dl
crème fraiche med paprika & chili
65 g
rucola

För alla

Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2518 KJ / 592 kCal
Fett 24 g
Salt 4 g
Kolhydrater 48 g
Protein 46 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept