Ett ljuvligt mozzarellafyllt vitlöksbröd som är enkelt att göra med ett färdigt bröd. Skär brödet i ett vackert rutmönster, pensla med smör smaksatt med vitlök samt persilja och fyll med riven mozzarella innan du gräddar brödet i ugnen.
Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg. Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Näringsvärdet är beräknat per bröd på brödets torrvikt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
´Vilken bra idé! Färdigt bröd, Enkelt och "ruskigt" gott! Kommer att göra detta om och om igen :)
Eva
2021-08-14Näringsvärdet. Kan det vara rätt?
Lennart
2021-08-04Hej Lennart! Ja, näringsvärdet stämmer. Näringsvärdet är beräknat på brödets torrvikt och avser ett helt bröd. 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-08-05