Vitlöksbröd i ugn med mozzarella

1
1
Vitlöksbröd i ugn med mozzarella

Ett ljuvligt mozzarellafyllt vitlöksbröd som är enkelt att göra med ett färdigt bröd. Skär brödet i ett vackert rutmönster, pensla med smör smaksatt med vitlök samt persilja och fyll med riven mozzarella innan du gräddar brödet i ugnen.

Skriv ut
Vitlöksbröd i ugn med mozzarella

Ingredienser

1 bröd
1
stor vitlöksklyfta
1 msk
hackad persilja
100 g
smör
-
salt
-
peppar
1
stort ljust helt bröd (t ex levain eller lantbröd)
250 g
riven mozzarella

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg. Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.

Näringsvärdet är beräknat per bröd på brödets torrvikt.



Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentar

Lennart

2021-08-04

Näringsvärdet. Kan det vara rätt?

Näringsvärde per portion

Energi 13146 KJ / 3141 kCal
Fett 134 g
Salt 15.8 g
Kolhydrater 376 g
Protein 96 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept