Hollandaisesås är ännu en klassiker när det vankas fisk på grillen. Eller varför inte till en Egg Benedict på den mysiga sommarbrunchen? I receptet nedan tillagar du din egen från grunden och är vägen till den perfekta såsen, som är mödan värd.
Fri från gluten.
Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ingela
2022-06-18Smidigt o gott
Daniel
2022-04-23Kanoners!
Carina
2021-04-20Jag har rumsvarma ägg och följer receptet. Tar också i lite malen svartpeppar. Jag är jättenöjd, lätt att göra, kommer aldrig att köpa färdig sås mera. Jag har också gjort den med bakmargarin istället för smör, då det var slut och det blev också jättegott. Gör den ca en timme innan den skall ätas, så att allt hinns med innan serveringen, låter den ligga kvar i den lilla kastrullen, sedan värmer jag den helt kort under uppvispning över ett vattenbad, precis innan serveringen, så att den blir lite varmare än ljummen.