Hemkokt chutney på tranbär

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Hemkokt chutney på tranbär

Byt de klassiska lingonen mot tranbär. Låt tranbären koka med lök, balsamvinäger och socker till en härligt sötsyrlig chutney som passar till mycket. Inte minst till julens köttbullar, revbensspjäll och paté!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2013

Hemkokt chutney på tranbär

Ingredienser

10 portioner
1 1/2 gula lökar (à ca 100 g)
1 msk rapsolja
1 1/2 paket frysta tranbär (à 225 g)
1 1/2 dl balsamvinäger
2 dl socker
3/4 tsk kanel
3/4 tsk salt
1 krm svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi411 KJ / 98 kCal
Fett1 g
Salt0.53 g
Kolhydrater21 g
Protein0.3 g

Testa liknande recept

Rimmad kalkon med sötpotatis och tranbär
Betyg 3.5 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Power smoothie
Betyg 2.6 av 5.
19 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Dressad prästost
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chili- och tomatchutney
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sötpotatispannkakor med kanel och tranbär-nötsirap
Betyg 3 av 5.
38 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Granola
Betyg 3.9 av 5.
362 personer har röstat
Under 45 min att tillaga