Rödlökschutney

Betyg 3.8 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rödlökschutney

Stekt rödlök och chili får fantastiskt mjuka och fina smaker tillsammans med balsamvinäger och råsocker. Servera chutneyn till en vällagrad gorgonzola eller till kötträtter.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2003

Rödlökschutney

Ingredienser

undefined
4 stora rödlökar
1/2 chilifrukt
1/2 dl olivolja
3/4 dl vit balsamvinäger
1/2 dl muscovado råsocker (ljust eller mörkt)
salt

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.14 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Plommonchutney med ingefära och chili
Betyg 4.1 av 5.73 personer har röstat
Receptet har 30 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sweet and sour sås med körsbär
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hemkokt chutney på tranbär
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äppelchutney med chili
Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Färsk korianderchutney
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fikonchutney med stjärnanis
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad