Denna hemmagjorda pizza får sina gudomliga smaker från fräsch tomatsås och en härlig pesto på basilika. Den italienska pizzan toppar du med krämig mozzarella, lufttorkad skinka och basilikablad, en fullträff till helgen!
Fri från ägg.
Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozarella.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt alternativ till ost.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Hej, glömde att lägga i deg olivolja , kan man göra det i efterhand
Rasema
2022-10-14Hur länge kan pizzadegen förvaras i kylen? Fortsätter den att jäsa och blir förstörd eller kan den ligga i kylen ett par dagar?
Sanna
2022-07-08Hej Sanna! Vi rekommenderar inte att ha degen längre än ca 24 timmar i kylen. Om degen jäser för länge riskerar den att bli överjäst. Hoppas att du gillar pizzareceptet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-07-11Absolut bästa pizzabotten, blir riktigt krispig. Tomatsåsen också bra men gör oftast en vit pizza.
Hanna
2021-01-01