Här lagas hela middagen på en och samma plåt. Den helstekta kycklingen får både fin färg och underbart god smak när den penslas med citron och honungssmör. För att inte tala om det spanskinspirerade mandel- och vitlöksströsslet som den toppas med. Mums!
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2014
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: Byt smör mot mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mona
2015-01-27Enkelt och mkt gott. Hela familjen gillade. Jag hade kycklingfiléer istf hel kyckling. Jag använde termometer och minskade tiden lite vid varje tillfälle som den skulle in i ugnen. Funkade bra :)
Marianne
2014-03-18enkelt och gott. vi lade till potatis eftersom vi älskar rotsaker i ugn
Lillemor
2014-02-24Mycket god och annorlunda helstekt kyckling !!