Sallad med kamutvete, kyckling och krispig kål

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sallad med kamutvete, kyckling och krispig kål

Matig och färgglad sallad med spännande kamutvete som ger gott tugg. Koka gärna vetegrynen i grönsaksbuljong för mer smak. Rödkål och grönkål är supernyttigt och bidrar med härlig krispighet i salladen.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2014

Sallad med kamutvete, kyckling och krispig kål

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 dl kamutvete
1 grillad kyckling
1 rödlök
200 g rödkål
75 g grönkål
1 dl färska eller frysta granatäppelkärnor
1 msk olivolja
3 krm salt

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Falafel i pita
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grönkålssallad med granatäpple och valnötter
Betyg 4.5 av 5.61 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bakad rödkål med granatäpple, ädelost och hasselnötter
Betyg 4.6 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Krämig sallad med rödkål och grönkål
Betyg 4.4 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Falafel in a bowl
Betyg 4.4 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rödkålsfyllda äpplen
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad