Sallad med kamutvete, kyckling och krispig kål

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
0
Sallad med kamutvete, kyckling och krispig kål

Matig och färgglad sallad med spännande kamutvete som ger gott tugg. Koka gärna vetegrynen i grönsaksbuljong för mer smak. Rödkål och grönkål är supernyttigt och bidrar med härlig krispighet i salladen.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2014

Sallad med kamutvete, kyckling och krispig kål

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 dl  kamutvete
1   grillad kyckling
1   rödlök
200 g  rödkål
75 g  grönkål
1 dl  färska eller frysta granatäppelkärnor
1 msk  olivolja
3 krm  salt

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: Ersätt kamutvete med t ex ris, quinoa eller bovete.
Gör laktosfri: Kontrollera innehållet i kryddblandningen på kycklingen.
Gör mjölkproteinfri: Kontrollera innehållet i kryddblandningen på kycklingen.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Granatäpple- och myntaswirl
Betyg 2.4 av 5.
32 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Apelsinsallad med valnötter och granatäpple
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Frysta stjärnanismarinerade apelsinklyftor
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Silverlök och granatäpple
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bowl med sötpotatis, kikärtor och fetaost
Betyg 4.3 av 5.
77 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Solig halloumi
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga