Helstekt kyckling med salvia och citronstuffing

9
0
Helstekt kyckling med salvia och citronstuffing

Fylld kalkon är en vanlig till jul och andra högtider i flera länder, men både tidskrävande och ganska svår att lyckas med. Här har du istället en hel fylld kyckling med en fyllning av smaker från salvia, salsiccia och citron. Garanterat saftig!

Skriv ut
Helstekt kyckling med salvia och citronstuffing

Ingredienser

6 portioner
1
kruka salvia
2
citroner
2
skivor vitt bröd
300 g
färsk salsicciakorv
1
ägg
-
salt och svartpeppar
4 msk
rumsvarmt smör
3 msk
ströbröd
1
hel kyckling (à ca 1,3 kg)

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd och glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölk).
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt matfett.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentarer

Testa liknande recept