Helstekt kyckling med salvia och citronstuffing

Betyg 4.7 av 5.
12 personer har röstat
0
Helstekt kyckling med salvia och citronstuffing

Fylld kalkon är en vanlig till jul och andra högtider i flera länder, men både tidskrävande och ganska svår att lyckas med. Här har du istället en hel fylld kyckling med en fyllning av smaker från salvia, salsiccia och citron. Garanterat saftig!

Helstekt kyckling med salvia och citronstuffing

Ingredienser

6 portioner
1   kruka salvia
2   citroner
2   skivor vitt bröd
300 g  färsk salsicciakorv
1   ägg
salt och svartpeppar
4 msk  rumsvarmt smör
3 msk  ströbröd
1   hel kyckling (à ca 1,3 kg)

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd och glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölk).
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Apelsin- och stjärnanisglacerad kyckling
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kalkonfilé i ugn med salsicciafärs och apelsin
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rimlag med enbär
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Örtmarinerad grillkyckling
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ölmarinad
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Varm macka med rökt kyckling och ketchupdipp
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga