Rosastekt kalv tillsammans med sherry- och salviasås gör vem som helst lycklig. Den här lyxiga kötträtten på kalvfilé som helsteks i ugn, bildar utmärkt festsällskap med den smakrika såsen på schalottenlök, sherry, salvia, honung och lite balsamvinäger.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2012
Fri från gluten.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i fonden. Använd laktosfria produkter av grädde och matfett.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i fonden och byt grädden mot ris, havreeller sojabaserad gräddersättning. Använd mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i fonden.
Kommentarer
Redaktionen
2013-01-08Hej Lilian! Vår rekommendation om butiken endast har 300 g förpackningar är att ta 3 paket. Kan finnas andra storlekar i andra butiker.
Redaktionen
2013-01-02Hej! Birgitta & Birgitta! Det ska vara 1/2 msk balsamvinäger och har nu korrigerat detta.
Lilian
2012-12-30Hej. Är det verkligen 1 kg kalvfilé som används i receptet och inte kalvstek? Har försökt att få tag på 1 kg kalvfilé men förpackningarna på ICA är bara på cirka 300 gram? MVH Liliane Berndtsson