Havskräftor med vitlök och persilja

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
2
Havskräftor med vitlök och persilja

Skaldjur ska grillas hett! Persiljan och vitlöken ger kräftorna en smak från trakterna kring Medelhavet. Tänk på att portionerna i receptet är tänkta som förrätt!

Havskräftor med vitlök och persilja

Ingredienser

4 portioner
8   havskräftor (gärna fler)
2   vitlöksklyftor (gärna rökt vitlök, se länk nedan under steg 3)
4 msk  hackad persilja
4 msk  olivolja

Gör så här

Recept och bild från boken Grilla med Niklas, Tukan förlag.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Undrar jag också...

Charlotta

2020-06-23

Hej Charlotta! Det ska vara råa kräftor. Hoppas att du gillar rätten! Hälsningar Elina

Redaktionen

2020-06-25

Ska det vara råa kräftor?

Victoria

2020-06-13

Hej Victoria! Ursäkta sent svar. Det ska vara råa kräftor. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina

Redaktionen

2020-06-25

Näringsvärde per portion

Energi899 KJ / 215 kCal
Fett15.7 g
Kolhydrater0.6 g
Protein18.1 g

Testa liknande recept

Långgrillad högrev
Betyg 3 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Röksalt
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krabba med tabascomajonnäs
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad hummer
Betyg 1.8 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade majskolvar
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Jalapeñoröra
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga