Havskräftor med vitlök och persilja

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
2
Havskräftor med vitlök och persilja

Skaldjur ska grillas hett! Persiljan och vitlöken ger kräftorna en smak från trakterna kring Medelhavet. Tänk på att portionerna i receptet är tänkta som förrätt!

Havskräftor med vitlök och persilja

Ingredienser

4 portioner
8   havskräftor (gärna fler)
2   vitlöksklyftor (gärna rökt vitlök, se länk nedan under steg 3)
4 msk  hackad persilja
4 msk  olivolja

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Recept och bild från boken Grilla med Niklas, Tukan förlag.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Undrar jag också...

Charlotta

2020-06-23

Hej Charlotta! Det ska vara råa kräftor. Hoppas att du gillar rätten! Hälsningar Elina

Redaktionen

2020-06-25

Ska det vara råa kräftor?

Victoria

2020-06-13

Hej Victoria! Ursäkta sent svar. Det ska vara råa kräftor. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina

Redaktionen

2020-06-25

Näringsvärde per portion

Energi899 KJ / 215 kCal
Fett15.7 g
Kolhydrater0.6 g
Protein18.1 g

Testa liknande recept

Långgrillad högrev
Betyg 3 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Röksalt
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krabba med tabascomajonnäs
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad hummer
Betyg 1.8 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade majskolvar
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Jalapeñoröra
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga