Havskräftor med vitlök och persilja

Skaldjur ska grillas hett! Persiljan och vitlöken ger kräftorna en smak från trakterna kring Medelhavet. Tänk på att portionerna i receptet är tänkta som förrätt!

Ingredienser
4 portioner
8 havskräftor (gärna fler)
2 vitlöksklyftor (gärna rökt vitlök, se länk nedan under steg 3)
4 msk hackad persilja
4 msk olivolja
För alla
Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Recept och bild från boken Grilla med Niklas, Tukan förlag.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi899 KJ / 215 kCal
Fett15.7 g
Kolhydrater0.6 g
Protein18.1 g
Kommentarer
Undrar jag också...
Charlotta
2020-06-23Hej Charlotta! Det ska vara råa kräftor. Hoppas att du gillar rätten! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-06-25Ska det vara råa kräftor?
Victoria
2020-06-13Hej Victoria! Ursäkta sent svar. Det ska vara råa kräftor. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-06-25