Havskräftor med vitlök och persilja
Skaldjur ska grillas hett! Persiljan och vitlöken ger kräftorna en smak från trakterna kring Medelhavet. Tänk på att portionerna i receptet är tänkta som förrätt!
Ingredienser
4 portioner
8 havskräftor (gärna fler)
2 vitlöksklyftor (gärna rökt vitlök, se länk nedan under steg 3)
4 msk hackad persilja
4 msk olivolja
Gör så här
Recept och bild från boken Grilla med Niklas, Tukan förlag.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi899 KJ / 215 kCal
Fett15.7 g
Kolhydrater0.6 g
Protein18.1 g
Kommentarer
Undrar jag också...
Charlotta
2020-06-23Hej Charlotta! Det ska vara råa kräftor. Hoppas att du gillar rätten! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-06-25Ska det vara råa kräftor?
Victoria
2020-06-13Hej Victoria! Ursäkta sent svar. Det ska vara råa kräftor. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-06-25