Havskräftor med vitlök och persilja

5
2
Havskräftor med vitlök och persilja

Skaldjur ska grillas hett! Persiljan och vitlöken ger kräftorna en smak från trakterna kring Medelhavet. Tänk på att portionerna i receptet är tänkta som förrätt!

Havskräftor med vitlök och persilja

Ingredienser

4 portioner
8 havskräftor (gärna fler)
2 vitlöksklyftor (gärna rökt vitlök, se länk nedan under steg 3)
4 msk hackad persilja
4 msk olivolja

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Recept och bild från boken Grilla med Niklas, Tukan förlag. 

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Charlotta

2020-06-23

Undrar jag också...

Redaktionen ICAse

2020-06-25

Hej Charlotta! Det ska vara råa kräftor. Hoppas att du gillar rätten! Hälsningar Elina

Victoria

2020-06-13

Ska det vara råa kräftor?

Redaktionen ICAse

2020-06-25

Hej Victoria! Ursäkta sent svar. Det ska vara råa kräftor. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina

Näringsvärde per portion

Energi 899 KJ / 215 kCal
Fett 15.7 g
Kolhydrater 0.6 g
Protein 18.1 g
Läs mer om näringsvärden