Högrev i elden

Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Högrev i elden

Elda björkved i grillen tills du fått glöd. Björkved ger den här rätten mycket mer smak än briketter. Här bryner du högreven direkt mot glöden först innan du grillar hela biten på låg temperatur och indirekt värme.

Högrev i elden

Ingredienser

4 portioner
800 g högrev
flingsalt

Gremolata

4 vitlöksklyftor
1 1/2 dl grovt hackad persilja
3 msk olivolja

Gör så här

00:10:00
Recept och bild från boken Grilla med Niklas, Tukan förlag.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2037 KJ / 488 kCal
Fett37.3 g
Kolhydrater1.1 g
Protein38.5 g

Testa liknande recept

Långgrillad högrev
Betyg 3 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Röksalt
Betyg 3.4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grillade majskolvar
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Glödbakad purjolök
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rökta tomater
Betyg 3.1 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad focaccia
Betyg 2.7 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad