Havskräftor med vitlök och persilja

Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Havskräftor med vitlök och persilja

Skaldjur ska grillas hett! Persiljan och vitlöken ger kräftorna en smak från trakterna kring Medelhavet. Tänk på att portionerna i receptet är tänkta som förrätt!

Havskräftor med vitlök och persilja

Ingredienser

4 portioner
8 havskräftor (gärna fler)
2 vitlöksklyftor (gärna rökt vitlök, se länk nedan under steg 3)
4 msk hackad persilja
4 msk olivolja

Gör så här

Recept och bild från boken Grilla med Niklas, Tukan förlag.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Undrar jag också...

    Charlotta

    Hej Charlotta! Det ska vara råa kräftor. Hoppas att du gillar rätten! Hälsningar Elina

    ICA-köket

  • Ska det vara råa kräftor?

    Victoria

    Hej Victoria! Ursäkta sent svar. Det ska vara råa kräftor. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina

    ICA-köket

Näringsvärde per portion

Energi899 KJ / 215 kCal
Fett15.7 g
Kolhydrater0.6 g
Protein18.1 g

Testa liknande recept

  • Långgrillad högrev
    Betyg 3 av 5.26 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Krabba med tabascomajonnäs
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Röksalt
    Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Grillad hummer
    Betyg 1.8 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillade majskolvar
    Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad