Havskräftor med vitlök och persilja

Skaldjur ska grillas hett! Persiljan och vitlöken ger kräftorna en smak från trakterna kring Medelhavet. Tänk på att portionerna i receptet är tänkta som förrätt!

Gör så här
Recept och bild från boken Grilla med Niklas, Tukan förlag.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi899 KJ / 215 kCal
Fett15.7 g
Kolhydrater0.6 g
Protein18.1 g
Kommentarer
Undrar jag också...
Charlotta
2020-06-23Hej Charlotta! Det ska vara råa kräftor. Hoppas att du gillar rätten! Hälsningar Elina
ICA-köket
2020-06-25Ska det vara råa kräftor?
Victoria
2020-06-13Hej Victoria! Ursäkta sent svar. Det ska vara råa kräftor. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
ICA-köket
2020-06-25