Harissa-rostad blomkål med mandel

1
0
Harissa-rostad blomkål med mandel

Harissa är en smakrik och het chilipasta med ursprung från Tunisien som här får sätta smak på blomkål som rostas gyllene i ugnen och toppas med hackade, knapriga mandlar.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2021

Harissa-rostad blomkål med mandel

Ingredienser

6 portioner
800 g
blomkål
2 - 4 tsk
harissa
2 krm
salt
2 msk
olivolja
2 dl
rostade salta mandlar

För alla

Kontrollera noga innehållet i harissan.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.



Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 873 KJ / 208 kCal
Fett 16 g
Salt 1 g
Kolhydrater 5 g
Protein 8 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept