En aromatisk lammgryta med läckra aprikoser. Köttet och aprikoserna kokas med flera olika kryddor, selleri och lök för att bli mört och få sin fina smak. Servera med den rostade mandeln och couscous.
Läs noga ingrediensförteckningen på fonden.
I övrigt är rätten fri från ägg och laktos, mjölkprotein.
Gör glutenfri: servera grytan tillsammans med quinoa.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Elin
2021-01-05Jag serverade grytan tillsammans med rostad butternut pumpa utöver couscousen, och sallad med granatäppelkärnor, chevreost och babyspenat. Tillsatte även lite tomatpuré i grytan. Smakerna gifte sig och det hela blev helt otroligt gott! Gästerna var helt lyriska.
Caroline
2020-09-28God!! Har ni något tips på vad man kan ha till för att ha lite mer grönsaker? Typ kokta morötter eller annat?
Redaktionen ICAse
2020-09-28Hej Caroline! Vad kul att du tyckte om receptet! Det är alltid gott med rotfrukter i grytor, t ex morötter, kålrot, palsternacka eller varför inte rotselleri. Hälsningar Elina
Angela
2015-11-02Fantastiskt god. Gör den gärna dagen före.