Haricot vertssallad med bacon och bröd

4
0
Haricot vertssallad med bacon och bröd

Har du lite bröd över som du inte hinner äta upp innan det blir gammalt? Lugn, bara lugn. Denna ljumna sallad är lite som den italienska brödsalladen panzanella. Dela brödet i mindre bitar och stek med haricot verts och bacon i en panna. Ljuvligt gott och saftigt.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017

Haricot vertssallad med bacon och bröd

Ingredienser

4 portioner
3
skivor ljust surdegsbröd
2
paket bacon (à 140 g)
2
skalade skivade vitlöksklyftor
1/2 tsk
chiliflakes
500 g
frysta tinade haricots verts (bönor)
4 msk
rapsolja
4
ägg

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: uteslut äggen.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1940 KJ / 463 kCal
Fett 30 g
Salt 1.82 g
Kolhydrater 28 g
Protein 21 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept