Grön bönsallad

4
0
Grön bönsallad

I denna krispiga sallad hyllar vi gröna sköna bönor. Salladen avnjuts tillsammans med en fräsch, söt vinägrett med juice och skal från apelsin. Supergott till fisk, kött eller i all sin enkelhet.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2021

Grön bönsallad

Ingredienser

6 portioner
450 g haricots verts (bönor)
300 g sockerärtor eller salladsärtor
3 dl tinade frysta sojabönor
1 msk finrivet apelsinskal
2 msk färskpressad apelsinjuice
2 1/2 krm salt
2 krm svartpeppar
2 msk olivolja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer