Haricot vertssallad med bacon och bröd

Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Haricot vertssallad med bacon och bröd

Har du lite bröd över som du inte hinner äta upp innan det blir gammalt? Lugn, bara lugn. Denna ljumna sallad är lite som den italienska brödsalladen panzanella. Dela brödet i mindre bitar och stek med haricot verts och bacon i en panna. Ljuvligt gott och saftigt.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017

Haricot vertssallad med bacon och bröd

Ingredienser

4 portioner
3 skivor ljust surdegsbröd
2 paket bacon (à 140 g)
2 skalade skivade vitlöksklyftor
1/2 tsk chiliflakes
500 g frysta tinade haricots verts (bönor)
4 msk rapsolja
4 ägg

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1940 KJ / 463 kCal
Fett30 g
Salt1.82 g
Kolhydrater28 g
Protein21 g

Testa liknande recept

  • Haricots verts med citron och vitlök
    Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vitlöksstekta vaxbönor
    Betyg 4.5 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Färska haricots verts i senapsmajo
    Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tonfisksallad med matvete & oliver
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Potatisgnocchi med bresaola och bönor
    Betyg 4.6 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad