Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Tomat- och haricots verts-sallad

Det här receptet på tomat- och haricots verts-sallad är en utsökt och fräsch sallad som är ett utmärkt tillbehör till de flesta maträtter och dessutom enkelt och snabblagat.

Detta är ett recept från Buffé nr 9, 2011
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka haricots verts mjuka i lättsaltat vatten, ca 3 minuter.
  2. Skala och finhacka schalottenlök. Dela körsbärstomater i halvor.
  3. Häll av haricots vertsen och blanda med schalottenlök, tomater, finhackad persilja, olivolja och vinäger. Krydda med salt och peppar.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

  • 150 g haricots verts
  • 1 schalottenlök
  • 250 g körsbärstomater
  • 2 msk finhackad persilja
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vinäger
  • 2 krm salt
  • 1 krm peppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?