Sugen på hamburgare? Testa att göra dina egna av smakfull nötfärs. Det blir snabbt en ny favoriträtt! Servera med klassiska tillbehör och gärna ugnsrostad potatis.
Rätten är fri från ägg men innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt hamburgerbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett, uteslut osten, välj mjölkfritt bröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Malin
2022-08-10Kanonbra recept! Älskar dijonsenapssmaken.
Emma
2021-09-07Hej! Vad gäller angående matfettet? Både smör/margarin OCH olja står i receptet, men lite oklart vad som gäller? Ska något av fettet ner i själva "köttsmeten" eller ska man steka i hälften olja hälften smör? Mvh, Emma
Redaktionen ICAse
2021-09-14Hej Emma! Tack för din fråga. Du ska steka hamburgarna i både smör och olja. Vi har nu förtydligat receptet. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Johan
2021-07-17Why oh why kan man inte välja 3 eller 5 personer???
Redaktionen ICAse
2021-07-19Hej Johan! I dagsläget kan man tyvärr inte välja udda tal, men vi tar med oss det önskemålet till framtida utveckling av våra recept. Tack för att du använder våra recept! Hälsningar Elina