Vegosnitsare | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Vegosnitsare

En vego-schnitzel är lite överraskande i sig. Men lägg den i ett hamburgerbröd och dina gäster eller dina egna smaklökar får sig en oväntad upplevelse. Addera några grillade paprikor och hamburgerdressing. Sen är succén ett faktum.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll av paprikorna i en sil och låt rinna av, strimla dem tunt. Ansa och strimla salladen.
  2. Tillaga schnitzlarna enligt anvisningen på förpackningen. Lägg på osten mot slutet av tillagningen. Rosta bröden.
  3. Bred dressingen på underdelarna av bröden. Lägg på sallad och schnitzel. Toppa med paprikan och lägg på överdelarna av bröden som lock.

För alla

Kontrollera noga innehållet i schnitzeln.
Innehåller gluten.
Gör laktosfri: byt hamburgerost mot lagrad hårdost.
Gör mjölkproteinfri: byt osten mot mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: välj dressing utan ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 förp grillad paprika (à 530 g)
  • 1/4 isbergssalladshuvud
  • 4 krispiga vegoschnitzlar (à ca 100 g)
  • 8 skivor hamburgerost
  • 4 hamburgerbröd
  • 2 dl hamburgerdressing
Lägg till i inköpslistan