Halstrade pilgrimsmusslor med grape och marinerad avokado
Halstrade pilgrimsmusslor med grape och marinerad avokado är en utsökt och mycket vacker förrätt med syrliga smaker av lime och grapefrukt som mildras av den lena avokadon. Servera gärna i vinglas.
Ingredienser
4 portioner
200 g pilgrimsmusslor
1 blodgrape
1 lime
2 msk olivolja
1/2 msk strösocker
1/2 spansk peppar
2 avokado
65 g röd mangold
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi989 KJ / 236 kCal
Kommentar
Varför står det marinerade pilgrimsmusslor? Är tanken att de ska marineras? Står inget om det i receptet.
Andreas
2024-09-26Hej Andreas! Ja det var ju lite missvisande, vi har nu uppdaterat receptnamnet, det är avokadon som ska marineras inte musslorna. Lycka till och hoppas du gillar rätten. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2024-09-27