Pilgrimsmussla med tomatsallad och getost

6
1
Pilgrimsmussla med tomatsallad och getost

Halstrade pilgrimsmusslor är en riktig förrättsfavorit som tål god variation! Här får de sällskap av pärltomater, silverlök och smulad getost – och lite färska örter som garnering.

Pilgrimsmussla med tomatsallad och getost

Ingredienser

4 portioner
12 gula pärltomater
12 röda pärltomater
1/2 silverlök
2 msk olivolja
1 msk rödvinsvinäger
salt och svartpeppar
1/2 tsk salt
8 pilgrimsmusslor
150 g getost

Till garnering

färska örter t ex körvel persilja, dill eller gräslök

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: byt getost mot laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: byt getost mot tofu.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentar

Linda

2018-01-01

Toppen gott!

Näringsvärde per portion

Energi 1014 KJ / 242 kCal
Fett 6 g
Salt 2 g
Kolhydrater 18 g
Protein 14 g
Läs mer om näringsvärden